LA POSTAL BLAVA


La postal blava,

El port té un passeig ple de bars i restaurants. Són les dotze del matí i el sol lluu amb tota la seva intensitat solar. Al començament de la passejada hi veig una pista de gel, plena de gent (pares, mares, fills, joves, avis…), al costat hi ha un joc inflable per la canalla més petita. Gresca i somriures. Una mica més amunt, un parell de carpes blanques, acullen objectes d'artesania (punts de llibre, collarets, braçalets, ampolles de cristall...).
El dia convida a somniar. Passegem. Es respira alegria, diversió i vida. Els vaixells silenciosos, em fan pensar en mil i una aventura de pirates moderns, i capitans apassionats.
És un escenari perfecte per deixar-se en dur, i veure que el secret de la vida és viure intensament cada moment, aprofitar cada dia i ser feliç amb allò que es té: un matí asseguda a la terrassa d'un bar, escrivint una petita postal blava que vol donar a conèixer algunes de les activitats lúdiques i festives que succeeixen un diumenge de gener, a la ciutat de Badalona.

Comentaris