VALL D'HEBRÓN

Hi som tots a la Plaça de Pep Ventura, al costat del metre de la línia 2. És diumenge, ja estem a 20 de gener. Fa un dia d'aquells de primavera. El sol és de color daurat com l'or. Són les deu del matí. De lluny veiem l'autocar, ja està apunt d'arribar.
Al cap d'un moment, en Quimet ens diu que ja podem pujar, i un darrera l'altre, tots els companys i companyes de l'Agrupació del PSC de Badalona, pugem a l'autocar. Uns seuen endavant i altres els més cridaners ens anem als darrers seients.
Cada dia té un color, un aroma i quan se sap escoltar també una melodia. El color d'aquest diumenge és el vermell, l'aroma és el de la rosa i la melodia és el cant de l'Internacional. Estem contents. Paraules i somriures, paraules i somriures durant tot el camí fins arribar al pavelló de la Vall d'Hebrón de Barcelona. L'alegria està a l'ambient.
Tres grans polítics ens esperem en aquest míting: el President de la Generalitat i Primer Secretari del PSC el company José Montilla, la ministra d'habitatge la companya Carmen Chacón i l'expresident del govern el company Felipe González.
Fe-li-pe, tres síl·labes sonores que quadren perfectament amb la seva força, amb el seu lideratge encara reconegut. Avui diumenge dia 20 de gener la màgia està present en el cor de tots els socialistes de Catalunya.

Comentaris