PARAULES AMB AROMA

Tinc una planta i l'acabo de batejar amb el nom d'Aroma. El seu perfum embriaga de tal forma que les hores es desdibuixen en un temps, on les agulles del rellotge marquen minuts inexistents. Les seves fulles desprenen energies que no es deixen veure però que impregnen l'espai de poesia. Aroma és menta, aroma és amistat.

26 de gener 2012

EL DOCTOR PLA


Mira que és de simpàtic el doctor Pla. El doctor Pla és un home cordial i afable amb un gran sentit de l’humor i, això en els temps que corren sempre és d’agrair; quan riu mostra un somriure tant obert i apassionat que em recorda el somriure net dels infants. El doctor Pla té els cabells blancs i la veu dolça; les seves paraules quasi sempre porten algun missatge enriquidor; és un gran narrador d’històries, i a vegades li agrada explicar-nos experiències, anècdotes o algun acudit. El doctor Pla és el cap del departament de psicologia d’urgències. L’altre dia ens explicava el benefici terapèutic de somriure i, ens deia que somriure estimula molts músculs i òrgans, incloent el cor i els pulmons i, a demés afavoreix la circulació de la sang. Al finalitzar la seva intervenció teòrica i abans de què cadascú de nosaltres ens adrecéssim ràpidament cap a les nostres responsabilitats ens va recomanar: mirar el cel, passejar per la vora del mar, escoltar el so de les golondrines, badar, escoltar música, llegir, estimar i contemplar amb una certa distància la vaguetat de la vida de les coses, perquè diu que tot això desfà els nervis i augmenta la FELICITAT.

1 Comments:

  • At dimarts, de gener 31, 2012 8:00:00 a. m., Blogger Carles Valls said…

    Soy Carlos, colaborador de Printcolor (http://www.printcolorweb.com), imprenta digital especialista en libros. Tu blog ha sido seleccionado en la promoción “Tu primer libro gratis” y te regalamos la impresión gratis de tu libro, a cambio de que publiques en tu blog un comentario positivo sobre nuestros servicios. ¿Te interesaría? Para cualquier duda puedes enviarme un e-mail a info@printcolor.es

     

Publica un comentari a l'entrada

Links to this post:

Crear un enllaç

<< Home

 
contador de visitas
contador de visitas