PARAULES AMB AROMA

Tinc una planta i l'acabo de batejar amb el nom d'Aroma. El seu perfum embriaga de tal forma que les hores es desdibuixen en un temps, on les agulles del rellotge marquen minuts inexistents. Les seves fulles desprenen energies que no es deixen veure però que impregnen l'espai de poesia. Aroma és menta, aroma és amistat.

05 de gener 2012

NIT DE REIS


El nen es fica en el llit; es queda tant quiet que els plecs del seu cos es confonen amb la fredor dels llençols. Per damunt del cobrellit uns petits ulls mig oberts esperen desvetllats l’arribada dels reis d’Orient. A la finestra de l’habitació pengen tres mitjons vermells de llana on ha deixat dolços i caramels per donar la benvinguda al Reis d’Orient, també ha preparat tres gots d’aigua i menjar pels camells.
Amb el cor il•luminat com un gran cel estrellat el nen es va dormint de mica en mica i, un silenci estelat embolcalla l’habitació amb la llum màgica d’aquesta nit especial.
Mentrestant, al menjador amb cura per a què el nen no es desperti, els pares emboliquen amb tendresa i amor les joguines que el nen descobrirà quan els crits dels primers ocells li despertin del seu somni encantat.

0 Comments:

Publica un comentari a l'entrada

Links to this post:

Crear un enllaç

<< Home

 
contador de visitas
contador de visitas