PARAULES AMB AROMA

Tinc una planta i l'acabo de batejar amb el nom d'Aroma. El seu perfum embriaga de tal forma que les hores es desdibuixen en un temps, on les agulles del rellotge marquen minuts inexistents. Les seves fulles desprenen energies que no es deixen veure però que impregnen l'espai de poesia. Aroma és menta, aroma és amistat.

04 de setembre 2012

EL PETIT ÀTOM


El petit àtom,
El meu pensament convertit en petit àtom es capbussa en el llagrimall dels seus ulls; aventurer i curiós penetra pel seu pavelló auricular per poder captar totes les seves paraules sonores però la seva constant inquietud de recerca el llança pel tobogan de la seva faringe fins arribar al mar dels seus llavis. I transformat en petit vaixell recorre tots els plecs de la seva boca i, assaboreix amb deteniment el sabor dolç de la seva masculinitat. El petit àtom ha crescut una mica més davant la màgia del seu somriure i s’ha omplert de margarides, de petúnies, de begònies, i de totes les roses vermelles del món. En aquest jardí de plantes i flors, d’ocells i papallones, d’esteles i llunes, el petit àtom ha abandonat la seva pell atomitzada per una altra d’ossos i pell.

I així metamorfosejada en cos de dona, plena de goig i d’alegria, em vesteixo amb raigs de sol i espurnes argentades. Vull que em vegi vestida de llums, de somnis, de desitjos, de fulles de tardor, de paraules i lletres, de vida i d’amor, mentre espero impacient la mirada dels seus ulls.Badalona, 4 de setembre de 2012

0 Comments:

Publica un comentari a l'entrada

Links to this post:

Crear un enllaç

<< Home

 
contador de visitas
contador de visitas